Přivýdělek

Euniké partner je obchodní platforma pro ty, kteří si oblíbili doplňky stravy českého výrobce Queen Euniké Life. Členství je zdarma, bez jakéhokoliv dalšího poplatku. Za nákupy sbíráte body, díky kterým postupně ceny produktů klesají.

  • otevřeno pro OSVČ, firmy i nepodnikatele
  • žádné povinné obraty nebo nákupy
  • výrazně zvýhodněné ceny oproti běžnému prodeji
  • pravidelné provize z prodeje a doporučení
QEčka vydělávají každému. Z počátku může jít pouze o drobný přivýdělek. Časem vás mohou QEčka dobře živit. Hezky si to rozeberme.

1. hodnota - zdraví 

Zdraví stojí spoustu peněz, pokud je pošramoceno. Díky QEčkům máte první přidanou hodnotu právě ve zdraví.

2. hodnota - provize za doporučení / přivýdělek 

Jakmile zjistíte, co QEčka umí, sami je budete chtít nabídnout někomu známému. Výrobce Vaši snahu ocení tím, že z každého nákupu Vašich známých, Vám pošle odměnu. Tuto doměnu si následně kdykoliv můžete převést na kredit a za něj nakoupit. Můžete si provizi také převést na svůj účet. Zde je však potřeba myslet na to, že jde o příjem, který si musíte na konci roku zdanit (přiznat do daňového přiznání).

3. hodnota - byznys pro obchodníky 

Firma nebo živnostník si u QEček najde své. Vítán je maloobchod, velkoobchod, prodej v e-shopu, kamenné prodejně, ordinaci, lékárně.... Tento typ je vhodný především pro welness studia, léčitele, bylinkáře, alternativní lékaře, soukromé polikliniky, eshopy a prodejny zaměřené na zdraví.

Vše si rozhodujete sami podle vlastního uvážení. Nikdo Vás nebude kontaktovat, abyste mermomocí prodávali, nabízeli a doporučovali. QEčkaři to nechávají čistě na Vás, zda uvidíte přínosný potenciál, který si vyberete.

Zdraví máme jen jedno a musíme ho chránit. Pokud jsme Vás zaujali, přihlašte se k nám do klubu. Vše je zcela zdarma. Platí se pouze za zboží, které si vyberete - ale to je přeci logické :)