O nás

Jsme tým zdravých a inteligentních lidí. Nejsme žádná sekta, fanatici a podobně smýšlející. Testujeme, co dokáží české vědecké ručičky v souladu s přírodou. Máme jasně daná pravidla, jak se svým zdravím nakládat a uchovat si ho i do pozdějšího věku.
Nesnášíme vykořisťovatele nemocných lidí. Neuznáváme současnou léčbu, která neřeší, pouze dočasně záplatuje. Proto jsme členy KLUBU, díky kterému se pravdivě informujeme. Sdělujeme si, co skutečně pomáhá a tvoříme své příběhy, ve kterých napravujeme to, co jiní způsobili za účelem zisku.

V našich řadách jsou poctiví lidé, které zajímá především samotný výrobek, jeho reálná výroba a reálný účinek, který lze u každého ověřit např. oficiálním laboratorním rozborem krve. Pocit je sice hezký, ale nikdy směrodatný. Proto se rozborů nebojíme. Umělci, co bez laboratoře a lékařského či vědeckého vzdělání dokáží díky mikroskopu z kapky krve podat kompletní analýzu, jsou pro nás zločinci. Takové nesmyslné prodejní artikly zneužívající nevědomost nemocných, jsou spíš smutné.... A do takového pytle my nespadáme.

Náš tým

  • QE Nr. 1 - IVAN
    Ivan je zakladatel. Díky němu jsme objevili v naší rodné zemi neskutečný poklad. Bereme ho jako našeho bosse, který vždy dokáže poradit. Dřív sbíral céčka, protom vymyslel QEčka. Ano - vymyslel. V současné době již na nás dohlíží z výšin nebeských.
  • QE Nr. 2 - IRENA
    Bez Ireny bychom nemohli tvořit příběhy. Irena nejen QEčka sbírá, ale hlavně je rozdává všude, kde je to potřeba. Díky jejím testům jsme objevili další zajímavé účinky a získali tak nové a velmi cenné informace. Kdyby se udělovali tituly v alternativní medicíně, vyhrála by Oscara.
  • QE Nr. 3 - LENKA
    Lenka je vystudovaná laborantka, svému oboru tedy perfektně rozumí. Na náš sběr QEček dává především odborný pohled a sem tam si nás i proklepne po krevní stránce. Hledá, co jsme udělali špatně a zda QEčka správně kombinujeme, aby mohla fungovat tak, jak to umí.
  • QE Nr. 4 - RADKA
    Radka je náš webmaster, konzultant, zástupce, poradce ...prostě univerzální člověk. Začala sbírat QEčka, až když se kolem ní lidé sami po nich pídili. I když není vystudovaný odborník, dokáže odborníkům vytřít zrak. Díky spolupráci s Lenkou už vyřešily plno běžných i závažných zdravotních problémů.
  • QE Nr. 5 - ??????
    Tak to jsou všichni, co užívají QEčka s námi. Někteří je jenom sbírají, jiní prodávají. Někdo dělá obojí. Všichni ale mají jedno společné - pokud s QEčky správně nakládají, nechodí k doktorovi. Také nemusí řešit otázku, co bude, až se mi překlene padesátka. Oni to už vědí :) 

QEčka jsou pro Vás, Vaši rodinu od dětí počínaje až po babičky a dědečky. Přihlášením do klubu QEčkařů se otvírá svět, který neparazituje, ale pomáhá. A kdo má podnikatelské schopnosti, má možnost je projevit i mezi QEčkaři. 

QEčka seženete po celé ČR zcela legálně a bez nátlaku. Nabízí je spousta internetových obchodů. První je začal nabízet v r. 2009 Shopeek.cz. Nejvýhodněji jsou však přímo od výrobce v jeho partnerském klubu www.QEPARTNER.cz 

Na rozdíl od běžných prodejců se u výrobce dozvíte plno zajímavých informací, shlédnete videa s českými vědci a dozvíte se i konkrétní dávkování na určitý problém. Výrobce také nabízí provizní program a každou chvíli vyhlašuje akční sety, kde získáte produkty zdarma.

Pokud QEčka chcete, ale nechcete být členem kubu, tak si rovnou nafackujte, protože to postrádá logiku. Výhodou klubu výrobce je především sbírání QEček, díky kterým postupně klesá nákupní cena. Žádný fígl v tom není, prostě když se nakupuje u výrobce, ten si sám určuje, co svým klientům nabídne. A výrobce QEček nabízí víc, než byste čekali.

Jestli vás nějaká sekta kdysi nalanařila do jejich klubu, tak chápeme, že máte jisté obavy z uhánění a neustálého nabádání ke koupi produktů či jejich následnému prodeji, nesmyslným členským poplatkům a plnění obratů, abyste získali nějakou almužnu na provizích. U QEček takové manipulace nečekejte. Jednoduše se přihlásíte a co pak budete dál chtít s QEčky dělat, je čistě na vás - nakupovat, prodávat, doporučovat.... Když nic, tak nic. Poplatky nikdo po Vás žádné chtít nebude. Proboha za co taky? :) Info k obchodní spolupráci (určeno obchodníkům a živnostníkům v této oblasti), najdete na www.qelife.cz