Jak QE fungují

QE doplňky stravy fungují tak, aby pomohly a pak jste je měli případně jen jako prevenci. QEčka z vás netahají peníze, protože u QEček nejde o bohatství, ale o zdraví.



QEčka se dávkují podle věku, typu problému a váhy. U někoho jich je zpočátku potřeba víc. Zpravidla ale do tří měsíců se dávky sníží. QEčka neškodí dětem ani těhotným. A to je pravda. QEčka totiž neobsahují ani chemická pojiva, která jsou potřeba při výrobě tabletek. QEčka jsou totiž v sypké formě v želatinové tobolce. Tím odpadají i ty nejmenší nežádoucí problémy. Dalo by se i s klidným svědomím říct, že QEčka fungují mnohdy lépe než léky. Konkrétně u triviálních problémů, jako jsou rýmy, chřipky, cholesterol, vysoký krevní tlak, diabetes... ostatně databáze účinků již existuje na www.alternativni-doktorka.cz

Čím méně léků použijete a nahradíte QEčky, tím lépe pro Váš organismus. Postupně zjistíte, že fungujete bez léků i bez QEček, protože Vaše tělo bude čisté, vyrovnané, a posílené. Sledovat ho můžete díky BH testu, který vám může provést i váš ošetřující lékař. Není cílem nacpat do sebe všechna QEčka. Důležité je zvolit ta nejvhodnější. Tak totiž fungují nejlépe!